Op 25 juni eindigde het ajuinentornooi van Aalst. Door omstandigheden moest ik, samen met Kenneth, afwezig blijven (motorpech). Een geval van heirkracht en een einde in mineur bij een tot dan leuk tornooi maken dat er geen verslag volgt van de slotronde, toch niet van mijn kant._LEESMEER_
Maar omdat de (talrijke) lezers recht hebben op informatie, toch nog deze eindstand wat onze leden betreft :
Gert 4,5 op 8 plus een half
Carlo 4,5 op 8 en een forfait
Frank 4 op 8 plus een half
Kenneth 3,5 op 8 en een forfait
Karel 3 op 8 plus een half
Rudi 2 op 8 plus een half

Voor een bij voorbaat aangekondigde bye kreeg je een halfje, voor een onaangekondigde autopanne krijg je een nul.

Carlo

Een reactie op “Ajuinentoernooi afgelopen”
  1. Het tornooi eindigde globaal een beetje in mineur vond ik. Het verhaal van de autopech van Carlo en Kenneth leek wel als een vuurtje verspreid in de zaal ; velen wisten ervan en/of kwamen mij erover polsen. Het regende afwezigheden. Waarschijnlijk een hoop spelers die al (zo goed als) mathematisch waren uitgeschakeld voor een prijs. Het leek wel alsof de zaal slechts voor de helft gevuld was. Over mezelf dan : door het ‘panne-incident’ in compleet opgewonden toestand naar Aalst gereden en een half uur te laat aangekomen. Die tijd had ik best kunnen gebruiken want op mijn Alapin antwoordde Frederik Roels a-typisch waardoor ik veel tijd nodig had. Ik heb ergens wel gelijk gestaan maar de tijdnood en ja, toch ook wel het klasseverschil – Roels speelde erg snel, deden me de das om. Met 5/8 bij ingang van de laatste ronde kon ik moelijk naast een prijs grijpen. Mijn enige concurrente Evy De Weird speelde remise na elke vijf minuten mijn bord te hebben gadegeslagen. Daardoor eindigden we beiden met 5/9 wat, door het vriendelijke systeem, goed was voor een leuke geldprijs. Bedankt aan de hele organisatie van Pion Aalst voor het vlekkeloos georganiseerde tornooi en de goede ambiance.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *