Algemene Vergadering

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

aug 28, 2020 369 views

Nu dinsdag, 1 september, vindt de algemene vergadering plaats van onze club. We hadden gehoopt die in onze lokalen te kunnen laten plaatsvinden, maar corona heeft er anders over beslist. Daarom organiseren we de algemene vergadering online. Wat dit betekent: ga tegen 20 uur achter je laptop, pc of smartphone zitten en klik op deze link: www.skoudegod.be/toog

Je komt dan in een virtueel lokaal terecht. Op je scherm, rechts onderaan, zie je o.a. vier vierkantjes. Als je daarop klikt, kun je alle aanwezigen zien. Met de ingebouwde micro in laptop of met een headset kun je ook zelf praten en dus deelnemen. Chatten kan ook.

Op deze AV brengen we traditioneel verslag uit van onze werking van het afgelopen seizoen, en ook de prijsuitreiking zal niet ontbreken. Maar het belangrijkste onderdeel is de toekomst: wat brengt het nieuwe seizoen en hoe gaan we dat organiseren? Daarover krijg je heel wat nieuwe info. Later op de week wordt die informatie ook nog rondgemaild. Tot dinsdag!

3 reactie op “Algemene Vergadering”
  1. Voor wie het nog niet door had: Vanavond tijdens de AV zal er heel wat nieuws aangekondigd worden. Zorg dat je er bij bent! Nog een tip voor als je geen pc ter beschikking hebt: ook via je smartphone kan je de AV live volgen. Daarvoor installeer je de app ‘Jitsi Meet’ en geef je de Room Name ‘SkOudeGodMortselKoning’ in. Tot vanavond!

  2. Bestaat de kans dat we bijv. na een half jaar of 9 maanden opnieuw kunnen gaan spelen in ons vertrouwd lokaal in het Liebrechtcentrum ?En dat dat café opnieuw open gaat ? Of is de verhuizing definitief ?

  3. Absoluut, Patrick. Het is zeker de bedoeling dat we op termijn terugkeren naar ons vertrouwd lokaal. En het café zal ook ooit wel terug openen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *