Algemene vergadering + …

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jun 28, 2023 473 views

De algemene ledenvergadering begon om 20u toen voorzitter Jan de leden toesprak met een mooie speech waarin hij kort de afgelopen 25 jaar overliep, de periode van zijn voorzitterschap. Daarna werd er teruggeblikt naar het afgelopen jaar, vooruitgekeken naar het volgende jaar en prijzen uitgereikt.

De hele club – behalve Jan – wist om 21u15, toen hij de vergadering afsloot, dat dit niet het einde van de avond was, maar dat het beste nog moest komen…

De deuren gingen open en enkele sympathisanten zoals de Mortselse burgemeester Broeckx, enkele voorzitters van bevriende clubs en ‘zijn’ Annick kwamen mee in de bijna volle zaal. Als Jan van de eerste verbazing was bekomen, namen eerst Pascal namens het bestuur en alle leden, en daarna Erik Laporte namens Liga Antwerpen het woord om Jan uitgebreid te bedanken voor die mooie 25 jaren.

De verrassing werd helemaal compleet toen iedereen de tafels en stoelen aan de kant schoof en er geklonken kon worden op Jans jubileum. Terwijl iedereen genoot van een glaasje cava en hapjes, werden er vele herinneringen opgehaald met de foto’s die op de muur geprojecteerd werden.

Bekijk de foto’s van de receptie, de foto’s en gelukwensen die op de muur geprojecteerd werden, en de speeches van Pascal en Erik.

2 reactie op “Algemene vergadering + …”
  1. @Jan: is dat een suggestie om jaarlijks zo’n receptie te houden na de AV? 🙂 Hoe dan ook, dit was een complete verrassing voor mij en het geeft me een extra boost om er nog jaren bij te doen, samen met een geweldig bestuur. Dankjewel, iedereen!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *