Ronde 9
De laatste ronde was geen groot succes voor de SKOG. Benjamin, die tot nu toe de beste SKOG’er was, blunderde in tijdnood een goede stelling weg. Ook Patrik, Bart, Gert, Ghislain en Heidi verloren. Tobias speelde in een wilde partij remise, net zoals Carlo en Nikolaas, in een onderling duel, en Frank. De enige overwinningen kwamen van Johan en Hendrik, Yannick was bye.
_LEESMEER_
Ondanks een verlies in de laatste ronde was Ghislain de enige SKOG’er die een (gedeelde) ratingprijs won. Dit is ook te zien aan zijn TPR die 300 punten hoger is dan zijn rating. Dit wordt echter nog overtroffen door Heidi, die maar liefst 361 punten boven haar rating speelde.

Eindstand
Nikolaas, Frank, Benjamin en Carlo 4.5 punten
Patrik, Tobias en Johan 4 punten
Hendrik, Gert, Ghislain en Bart 3.5 punten
Heidi 2.5 punten
Yannick 2 punten

Over het algemeen was het een geslaagd toernooi, met dank aan de organisatie en het arbitersteam (waaronder ook Kenneth). Tijdens de prijsuitreiking werd trouwens aangekondigd dat het toernooi volgend jaar zo goed als zeker opnieuw zal plaatsvinden.

Een reactie op “Antwerp Winter Open (dag 5)”

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *