4 reactie op “Antwerp Winter Open”
  1. Jammer dat er nog geen update is van de jongste ontwikkelingen in het KK. Ik had me verwacht aan teksten als ‘Gert wint op briljante wijze van Sven en knabbelt verder aan zijn achterstand op leider Jef’.

  2. Nieuwste update van het KK : Gert wint met hoerenchance van Sven. Het enige waar hij aan knabbelde was een verlopen LU-koekje.

  3. Moet je weten wat er echt gebeurd is ? Ik ben zwart en op een bepaald moment speel ik Lxh3 met mijn dame op g3 en witte koning op g1. Zag er heel gevaarlijk uit maar Sven gaf toch op. Ik stond nochtans een kwal achter (speculatief offer) voor enkele pionnen. Waarschijnlijk sloeg Sven in paniek of was hij kwaad op zichzelf wegens het missen van Lxh3. Volgens Alain stond ik zelfs verloren. Fritz heeft hierover toch een ander oordeel en gaf ongeveer gelijk (kleine plus voor zwart). Dus ja, in zekere zin een lucky point. Wat wel klopt is dat ik leider Jef op de hielen zit 🙂

  4. Tot nu toe doen er tien SKOG’ers mee. Net zoals in Brasschaat zijn we weer de meest vertegenwoordigde club.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *