U merkte het misschien niet, maar het clubkampioenschap is halverwege. Voor wie de heenronde goed verliep, kan hopen op een even goede terugronde. Voor wie de heenronde wat minder liep, is het nu de moment voor de come-back!

In de topper van reeks I van het clubkampioenschap tussen Nikolaas en Pascal trok Pascal aan het langste eind. Pascal neemt daarmee een kleine voorsprong op de concurrentie vermits Jan en Roger de punten deelden._LEESMEER_

In reeks II keert de spanning terug nadat Wout de leider Paul versloeg. Beiden staan nu aan de kop van het klassement, al heeft Paul nog een partij extra te spelen. Ook Dries en Guy wonnen hun partij. Carlo en Frank schoven remise.

Ook in reeks III beet de klassementsleider in het zand: Jef moest de duimen leggen tegen Gert. Patrick won (weeral) snel zijn partij. Willem en Paul speelden remise. Jef blijft aan de leiding al is zijn voorsprong gereduceerd tot 1 punt.

In vierde wonnen Jef, Geert en Heidi (in topvorm blijkbaar!) hun partij. Johan behoudt een punt voorsprong op de concurrentie. De heenronde bereikt hier stilaan de cruciale fase. Na de heenronde wordt de reeks immers opgesplitst in 4a en 4b, waarbij de top 6 in 4a terechtkomt en de andere 6 in 4b. Johan, Karel, Heidi, Ghislain en Frank lijken zich al bijna verzekerd van een plaatsje in 4a. Voor dat zesde felbegeerde plaatsje komen nog zeker 4 spelers in aanmerking.

Voor wie er trouwens nog aan twijfelt: SKOG is alive and kicking als nooit tevoren. Een 30-tal spelers speelden hun partij en tegen 1u30 zaten er daarvan nog bijna 20 na te analyseren.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *