Beker Adams 2015

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

apr 15, 2015 179 views
2 reactie op “Beker Adams 2015”
  1. Pascal , hoe doe je die paringen ? Guy VHB moet tegen Kenneth (1714 tegen 1620) maar ook Mart tegen Jef (1443 tegen 1387). Lijkt me in ieder geval geen ‘normale’ paring? Maar voor alle duidelijkheid : dit is alleen uit nieuwsgierigheid , niet om te ‘zagen’…

  2. Terechte vraag, Jan. Ik volg de paringen zoals bij een tennistoernooi (zie dit document). Het komt er samengevat op neer dat de 8 reekshoofden (de hoogste elo’s) via geleide loting hun 8 vaste plaatsen bezetten in de tabel en dat de rest van de spelers vervolgens op de overgebleven plaatsen worden geloot. Voor het loten maak ik gebruik van random.org. Tot over een jaar of 5 hadden we een ander systeem waar in ronde 1 de paringen als volgt waren: 1-22, 2-21, … 11-12. Dit had als gevolg dat de lager elo’s sowieso kansloos waren de eerste ronde. Nu kan je met een gunstige loting verder geraken.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *