Beker Adams 2022

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

feb 15, 2022 573 views

Het is ondertussen al van 2019 geleden dat de Beker Adams nog plaats vond, toen gewonnen door Pascal. In april starten we de editie van 2022 en daarvoor zijn de inschrijvingen nu open! Voor de nieuwe spelers: De BA is een toernooi dat op zes dinsdagavonden wordt gespeeld met rechstreekse uitschakeling. Als er meer dan 32 deelnemers zijn, wordt er op 26 april een voorrronde gespeeld. Daarna wordt er verder gespeeld met 32, 16, 8, etc spelers gespeeld tot en met de finaledag op 31 mei. Partijen uitstellen is niet mogelijk._LEESMEER_

Die finale (en troosting) worden die avond live becommentarieerd door ex-Belgisch kampioen Schuermans. Een avond om niet te missen! Uitgeschakelde spelers kunnen deelnemen aan het Laddertoernooi.

Inschrijven kan door te reageren op dit bericht of door een seintje te geven aan toernooileider Pascal.

Het volledige reglement vind je hier.

8 reactie op “Beker Adams 2022”
  1. En voor onze nieuwe leden : ons bekertornooi is genoemd naar Marcel Adams, de eerste voorzitter van de club, van 1965 tot 1987.

  2. Daar schuilt een mooie uitdaging voor mij in. De gedachte aan zo’n glanzende beker op mijn nachtkastje doet me nu al in een staat van opwinding geraken.
    Meedoen dus !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *