Door omstandigheden was ik de voorbije weken niet in de club, en ook voor de komende maanden zal ik slechts sporadisch naar de club kunnen komen. Omdat er blijkbaar wat onduidelijkheid over is, wil ik even laten weten dat ik de toernooiadministratie wel blijf doen.

Dat betekent concreet dat afmeldingen nog steeds via mij verlopen. Ter herinnering: als je niet kan spelen, verwittig je in de eerste plaats je tegenstander! Liefst zo vroeg mogelijk natuurlijk, maar ten laatste dinsdag om 19u. Zorg ervoor dat je steeds een bevestiging van je tegenstander hebt. Op dinsdag zelf bel je dus best met je tegenstander. De telefoonnummers vind je op de website nadat je bent ingelogd.

Vervolgens stuur je mij een e-mail of sms dat je je partij hebt uitgesteld. Ik verplaats ze naar de eerstkomende vrije dinsdag. Wil je weten hoeveel keer je kan uitstellen, dan kan je dat hier controleren, na te zijn ingelogd. Voor diegenen die in het voorjaar Zilveren Toren gaan spelen, zou ik nog willen vragen van te proberen met je tegenstanders af te spreken om partijen op voorhand te spelen.

Dank!
Pascal

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *