Op enkele inhaalpartijen na is het clubkampioenschap halverwege. Dringend tijd voor een stand van zaken!

In reeks loopt Daniël als een pletwals over zijn tegenstand. Met een 100%-score staat hij nu al 3 punten voor op de achtervolgers. Van die achtervolgers staan Wim en Guy er het beste voor (6/9), maar het peloton volgt op de voet.

De herfstkampioen in reeks II is Frank, met een half puntje voorsprong op Erik. Dries en Carlo volgen op korte afstand.

In reeks III is er geen stoppen aan Johan die na winst vorig jaar in reeks IV goed op weg lijkt naar winst in reeks III. Johan liet nog maar een half puntje liggen tegen eerste achtervolger Herman. Ook Bert kan nog meespelen voor de knikkers.

In reeks IV leidt Karel de dans. Jef en Bart proberen nog in het wiel te blijven.
Voor reeksen I, III en IV zouden we dus al wel een goede gok kunnen wagen naar de kampioen. Voor reeks II wordt het weer traditiegetrouw nagelbijten tot het bittere einde.

Tip: Wie meespeelt aan de ZT-competitie wordt aangeraden zoveel mogelijk CK-partijen op voorhand te spelen.

2 reactie op “Clubkampioenschap – stand van zaken”
  1. Niet alleen speelt 2de achtervolger Bert in reeks III “nog” mee voor de knikkers, hij heeft ook een half verliespuntje minder dan 1ste achtervolger Herman, zodat hij misschien wel meer “meespeelt” dan ondergetekende… Al zullen we natuurlijk allebei “het onmogelijke betrachten” om Speedy-Gonzales-Johan, die er met een rotvaart vandoor ging, met de wet van de remmende voorsprong om de oren te slaan, teneinde hem tot het daarbijpassende slakkengangetje te vertragen, ja zelfs helemaal bij de vooralsnog kwiek voortsnellende lurven te vatten. Enfin, goede voornemens zat voor het nieuwe jaar …

  2. Niet alleen speelt 2de achtervolger Bert in reeks III “nog” mee voor de knikkers, hij heeft ook een half verliespuntje minder dan 1ste achtervolger Herman, zodat hij misschien wel meer “meespeelt” dan ondergetekende… Al zullen we natuurlijk allebei “het onmogelijke betrachten” om Speedy-Gonzales-Johan, die er met een rotvaart vandoor ging, met de wet van de remmende voorsprong om de oren te slaan, teneinde hem tot het daarbijpassende slakkengangetje te vertragen, ja zelfs helemaal bij de vooralsnog kwiek voortsnellende lurven te vatten. Enfin, goede voornemens zat voor het nieuwe jaar …

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *