De vijfde ronde leverde een totale score op van 9 uit 17. Daarbij waren winsten voor Werner, Alain, Nikolaas (na minder dan 15 zetten een stuk gekregen), Lino (die won van Luc) Frank, Benjamin (die won van Gert), Jef en Jeroen.
_LEESMEER_
Verder waren er nog remises voor Daniël en Patrick. Verloren werd er door Rudi, Tobias (na nog geen vijftien zetten een stuk weggeblunderd), Guy, Johan, Kenneth, Ghislain en ook Hendrik leed een eerste nederlaag. Heidi was bye.

5 reactie op “Brasschaat 2010”
 1. Na het alom door mijn naasten bekende ‘Heidi’-gemok&gezaag
  (grmbl waarom krijg ik nu die bye grmbl
  speciaal vakantie genomen grmbl 50 euro inschrijving grmbl ik wil 1/9 terug grmbl)
  nestelde ik mij in mijn zetel met mijn laptop en volgde de live partij van de GM.
  Hij wordt tenslotte betaald om te komen, gaat waarschijnlijk met een mooie geldprijs lopen, dus in ruil verwacht ik spectaculaire partijen, wilde gevechten op het bord in de gesloten reeks, tot het bittere
  einde dat middernacht heet.

  Salonremise na 10 zetten geschoven
  Dan gaat hij pinten pakken aan de toog
  En ik wil zo graag spelen
  voor de fun
  ik hoef echt geen geld voor mijn hobby

  Ik ben aan’t liegen:
  de matchen van de uitverkoren gesloten reeks kunnen me al lang niet meer bekoren
  (stiekum supporter ik wel voor je, Daniel, don’t worry)
  ik volgde immers enkel de match van Rudi Knors gisterenavond:
  spannend, echt schaken, knokken & vechten, leerzaam
  Bedankt Rudi, jammer dat je niet won
  En het voordeel van een gratis punt is dat ik nu terug tegen een hogere ELO mag spelen. Dat vermindert de druk en verhoogt het speelplezier

 2. Misinterpretatie van het artikel op de Schaakfabriek, sorry.
  (Waarom associëer ik mannelijke schakers altijd met pinten hijsen ?)

 3. Vandaag uit de boekjes met 1 a4 na 15 zetten totaal gewonnen stelling ! was weer geen theorie en het ging totaal mis bij mijn tegenstander ! Echter kan ik niet meer tellen ! ik dacht met een combinatie twee torens te nemen voor de dame ! maar ik kan niet meer tellen ik had er maar een! man man wat word ik oud !!
  tijd voor een rustperiode ! Lino won vandaag een stuk en de partij ! Jef knokte lang maar verloor en Heidi won tegen een hogere elo ! dikke proficiat Ook Kenneth won heel mooi met een originele opening wat de rest van gedaan heeft weet ik niet

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *