Ronde zes was een succesvolle ronde voor de SKOG in het open toernooi, met een scoren van 12 uit 19 partijen. Spijtig genoeg leed Daniël wel zijn eerste nederlaag in de gesloten groep.
_LEESMEER_
Er werd geewonnen door Werner, Rudi, Lino, Luc, Kenneth, Patrick, Johan, Ghislain en Heidi. Mooie resultaten waren er voor Nikolaas, die remise speelde tegen Vanderhallen (ELO 2229), en Hendrik die ook een vierhonderd punten sterkere tegenstander op remise hield. Verder waren er ook nog remises voor Tobias, Benjamin, Guy en Gert. Alain, Frank, Jef en Jeroen verloren.

Het klassement volgens ELO winst/verlies is nu: Hendrik +68, Jeroen +22, Kenneth +20, Heidi +17, Benjamin +13, Jef +11, Lino +10, Daniël +8, Johan +8, Frank =, Rudi -1, Gert -2, Werner -3, Luc -4, Nikolaas -5, Alain -11, Tobias -22, Guy -29, Ghislain -33 en Patrick -45. Vooral Hendrik is opvallend goed bezig.

3 reactie op “Brasschaat 2010”
  1. Ik ben gisteren door het oog van de naald gekropen tegen een jonge non-classé. Nochtans stond ik beter in het middenspel en heb ik ergens een eenvoudige kwalwinst gemist. Het toreneindspel stond ik later verloren maar door te snel spel van de tegenstander kon ik toch nog nipt remise bereiken. De rest van het tornooi hoop ik wat frisser aan het bord te kunnen zitten. Overdag in het laboratorium, dreumes thuis, garage schilderen, in ’t weekend met de vélo naar Brasschaat, vrouw zwanger .. ik vergeet soms dat ik geen 25 meer ben.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *