De zevende ronde in Brasschaat was een tegenvaller voor de Oude God. In het masters toernooi verloor Daniël voor de tweede keer en blijft op drie punten staan. In het open toernooi scoorde de SKOG’ers samen 8.5 op 18.
_LEESMEER_
Er waren natuurlijk wel nkele winstpartijen: Werner heeft sinds zijn nederlaag in ronde één alles gewonnen, zo ook gisteren. Ook Benjamin, Luc, Gert, Johan en Ghislain wonnen. Frank, Tobias, Guy, Jeroen en Patrick speelden remises en Rudi, Nikolaas, Lino, Jef, Kenneth, Hendrik en Heidi verloren. Alain sloeg een ronde over.

Een tussenstand in het open toernooi: Werner 6, Rudi en Benjamin 4.5, Nikolaas, Lino, Frank en Luc 4, Alain, Tobias, Jeroen, Gert, Hendrik en Johan 3.5, Guy, Jef, Kenneth, Patrick en Ghislain 3 en Heidi 2.

4 reactie op “Brasschaat 2010”
 1. @ Werner: knap gespeeld en keurig afgewerkt, maar je tegenstander gaf wel knullig de kwaliteit weg.

 2. Ik had constant die zon in mjn ogen (en ik had mijn klak dan nog in die richting staan, maar dat hielp niet…). Ik vroeg aan Wim om een andere plaats en die kreeg ik niet.

 3. Gisteren stond ik aan de bar te wachten op mijn broodje. Naast mij stond een vrouw met oorbellen in de vorm van twee pionnen. Ze had die zelf gemaakt, een ganse set schaakstukjes eraan opgeofferd. Dus had ze van elke stuksoort een setje oorbellen gemaakt. Cool!
  Ik vroeg haar of ze zelf meeschaakte, want het was de eerste keer dat ik haar opmerkte.
  Nee, ze was de vrouw van een GM uit de gesloten groep

  de vrouw van Van Der Wiel dus.
  Ze had wel schaaklessen gehad, maar ze speelde nu liever bridge, veel socialer dan schaken, vond ze. Schakers zijn te gesloten en sociaal te veel op zichzelf gericht.
  Sja, of ze gelijk heeft, laat ik in het midden. Maar het neemt niet weg dat ik in Brasschaat toch een groepsgevoel heb van: wij, SK Oude God, tegen de rest.
  Toch een toffe Dame, die mevrouw Van Der Wiel.
  Dame, zo noem je toch de vrouw van een GM, he ?

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *