Zeventien SKOG’ers doen er dit jaar mee aan het toernooi van Brasschaat. De meesten daarvan zijn bij de hoogste ELO-helft, waardoor het niet zo verwonderlijk is dat de eerste ronde een totaal van 13.5 punten opleverde. Daniël, Werner, Rudi, Nikolaas, Bart, Patrik, Jan, Hendrik, Benjamin, Rudi, Tobias en Guy wonnen allen van zwakkere tegenstanders, al was daar soms veel werk en een dosis geluk voor nodig.

_LEESMEER_

Roger liet een half punt liggen en Frank zelfs een volledig punt. Bij de SKOG’ers die een sterkere tegenstander kregen verloren Ghislain en Heidi terwijl Johan voor een kleine stunt zorgde door te winnen van een 2000+.

De eerste zeven borden van het open toernooi zijn live te volgen, samen met de partijen uit het meestertoernooi. Morgen speelt Patrik op bord 1, Daniël op bord 3, Werner op bord 5 en Jan op bord 7.

4 reactie op “Brasschaat ronde 1”
  1. Het hadden er 18 moeten zijn, maar ik had op het laatste moeten afzeggen wegens werkverplichtingen 🙁

  2. Omwille van techinsche problemen kunnen er momenteel geen verslagen worden gepost…

  3. Daniel won gisteren zeer overuigend van Nikolaas volgens eigen zeggen kwam hij er niet aan te pas.Vandaag een partij tussen reeks 1 en reeks 5!
    Roger met wit en Hiedi met zwart

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *