Niet zo’n goede ronde voor de SKOG deze keer: in totaal 5.5 op 11 gescoord (plus de winst van Patrik in het duel degen Ghislain). De meeste clubgenoten hadden dan ook een sterkere tegenstander gekregen. Alleen Nikolaas, Willem en Jan moesten het opnemen tegen iemand die lager geklasseerd staat, en zij wonnen alledrie. Ook Jeroen won, en Benjamin en Roger speelden remise, tegen sterker spelers. Bart, Tobias, Rudi en Hendrik konden niet voor verassingen zorgen. Sommigen — met name Tobias en Rudi — maakten het hun tegenstanders niet gemakkelijk. Hendrik daarentegen had duidelijk geen goede dag, zij stelling zg er na de opening al bedenkelijk uit.

_LEESMEER_

Bij de toppers speelde Nils opnieuw een remise. Hij heeft nu 4 punten, een half punt minder dan de leiders. Nikolaas, Willem, Roger & Benjamin hebben 3.5; Bart, Jan en Jeroen 3; Patrik, Tobias en Rudi 2.5; Hendrik 2 en Ghislain 1.5.

Nils speelt morgen op het zesde bord. Die partij, met zwart tegen Robin Leenaerts, kan dus opnieuw live gevolgd worden. Het SKOG-duel van de dag gaat tussen Roger en Nikolaas

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *