Het is je ongetwijfeld niet ontgaan: het Coronavirus verspreidt zich en als club willen we voorbereid zijn om indien nodig de nodige maatregelen te nemen. We volgen hierbij de adviezen van de Vlaamse Overheid en de Belgische Schaakbond. Op dit moment kunnen evenementen met minder dan 1000 personen gewoon blijven doorgaan, dus ook ons Clubkampioenschap.
We voeren wel een uitzonderingsmaatregel in voor het Clubkampioenschap waarbij eenieder individueel kan beslissen om zijn partijen uit te stellen naar een later te bepalen datum. Gelieve dan wel je tegenstanders en de toernooileider hiervan op de hoogte te brengen. Voor het uitstel van deze partijen is geen joker nodig en zal dus niet leiden tot forfaits.

Het bestuur houdt de vinger aan de pols en als er nieuwe maatregelen volgen, dan verneem je het hier.

Voorts herhalen we de adviezen van de KBSB:

  • Vermijd handen en kussen te geven. Om een prettige partij te wensen of iemand te feliciteren met een overwinning of een remise, geef elkaar een vuistje.
  • Was je handen regelmatig met water en zeep of met een handvol handalcohol.
  • Bedek je mond/neus bij het niezen/hoesten.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *