TSM 2 kwam met een sterker eerste bord aanzetten dan tijdens vorige ontmoetingen, maar dan nog lag het ELO-verschil gemiddeld 190 punten hoger in ons voordeel. Dat leverde een logische 3,5-0,5 zege op.
Daniël (1) speelde een gave positionele partij waarin hij na dameruil optimaal voordeel haalde uit de open b-lijn en zwaktes bij zwart op de damevleugel. Eerst won hij een pion, vervolgens een kwaliteit en daarmee ook de partij.
Jan (2) won op de 16de zet een stuk en vervolgens twee pionnen. Wit speelde daarop nog lang door, op zoek naar tegenkansen die er niet waren. Zwart forceerde niets, consolideerde rustig zijn stelling en toen hij ten slotte met de zware stukken in de witte koningsstelling binnendrong en damewinst of mat dreigde, was het over en out.
Dries (3) won door mistasten van zijn tegenstander nog vroeger dan Jan een pion en een kwaliteit. Zwart gaf sportief op.
Carlo (4) hield met zwart alles netjes onder controle. Wit had het loperpaar, maar de zwarte stelling vertoonde geen zwaktes. Genoeg om de vrede te tekenen.

Schaakkring Oude God