Het Clubkampioenschap is ondertussen ongeveer halverwege en daarom wil ik als toernooileider graag een oproep doen voor een vlot verder verloop.

Er zijn de laatste weken heel veel vragen tot uitstel die tot bij mij komen. Omdat we dit jaar met een pak meer deelnemers zijn dan de voorgaande jaren, wil dit zeggen dat er ook in verhouding meer partijen worden uitgesteld. En – het moet gezegd – iedereen meldt netjes af als er door ziekte, examens, vakantie of andere redenen niet gespeeld kan worden. Ook wordt de tegenstander ook altijd verwittigd. Ik denk dat vele toernooileiders alleen maar van zo’n gedisciplineerd deelnemersveld kunnen dromen!

Toch is er nog een verbeterpuntje. Er worden namelijk heel veel partijen op dinsdag zelf pas uitgesteld. Dikwijls kan dat niet anders, maar even dikwijls had dit ook enkele dagen of zelfs weken eerder kunnen gebeuren. Als een partij pas de dinsdag zelf wordt uitgesteld, is er voor mij geen tijd meer om een andere partij voor je tegenstander die avond in te plannen.

Met onze stevig gevulde speelkalender én de aankomende Zilveren Toren, is dat noodzakelijk om alles gespeeld te krijgen.

Daarom mijn vraag om tijdig af te melden en zo weinig mogelijk op dinsdag zelf pas af te melden.

Veel dank!

PS: Nu de speeldagen van de Zilveren Toren vastliggen en de ploegkapiteins hun ploegen grotendeels hebben samengesteld, zou het kunnen dat er CK-partijen worden verplaatst. Je krijgt daar uiteraard steeds de automatische e-mail van maar check zeker ook geregeld je speelkalender.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *