Afgelopen dinsdag werd er in de luwte van de Zilveren Toren wel degelijk gespeeld voor het clubkampioenschap. Er was een duel tussen George (wit) en Marc (zwart). George kon bij winst op gelijke hoogte komen met Marc. Anderzijds kon Marc bij winst (definitief?) afstand nemen van George. In de voetbal noemen ze dat dan een “zespuntenduel”. Er stond dus wel iets op het spel.
George nam beetje bij beetje de overhand in de partij. Hij kwam een kwaliteit voor te staan. Marc kreeg wel een open kans maar miste deze. In het eindspel bleek de witte toren logischerwijs meer waard dan de zwarte loper: 1-0.
Aanstaande dinsdag meer CK-bedrijvigheid boven het Theatercafé. Er vinden partijen plaats die voor beslissende plooien kunnen zorgen. Zo is er in reeks 1 het topduel tussen Jan en Dries. Beiden hebben nu in de stand een score van exact 75 procent. Dit kan wel eens het cruciale duel van dit jaar zijn. Als deze partij een winnaar oplevert dan neemt die winnaar toch een serieus voorschot op de titel.
In reeks 2 wil Jan zijn podiumkansen levend houden tegen Alejandro. Wijnand wil tegen Kenneth zijn sterke prestatie van vorige week in de Zilveren Toren herhalen. De sympathieke Nederlander zal ongetwijfeld eenzelfde voorbereiding nemen en voor de partij enkele overheerlijke kippenbouten verorberen.
In reeks 3 is er de topper tussen Ghislain en Tom. Eerstgenoemde strijdt voor plaats 2, laatstgenoemde zelfs nog voor de titel.
In reeks 4b moet Freddy winnen van Ria om nog een waterkans te behouden op de titel.
We kijken weer uit naar dinsdag, onze geliefde Skog-dag.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *