De kop is er af. Het clubkampioenschap is begonnen. Er waren wel wat last-minute afbellers zodat het aantal aanwezigen voor deze eerste ronde eerder beperkt was.
In reeks I wonnen Daniël en Patrik hun partijen (tegen Wim en Richard) en worden zo de eerste leiders. Titelverdediger Pascal en Nikolaas deelden de punten.
In reeks II slechts 1 partij waarin Erik – terug van weggeweest – won van Tobias. Ook in reeks III slechts 1 partij: nieuwkomer Bert versloeg daarin overtuigend Kenneth.
In vierde reekse versloeg Karel Jef en speelden Rudi en Heidi remise.
Volgende week iedereen terug paraat?

– In reeks III moet Willem forfait geven wegens onverwachte beroepsmatige redenen.
– Skoggers die geen partij hoeven te spelen, kunnen natuurlijk altijd deelnemen aan het neventoernooi. Paringen gebeuren steeds om 20u.

2 reactie op “De kop is er af!”
  1. Sorry, maar in de berichtgeving staat toch een dikke fout hoor, zo overtuigend heeft Bert niet gewonnen van mij. Ik heb enkel in het eindspel een fout gemaakt waardoor hij de winst heeft kunnen binnenrijven.

  2. Ik heb de partij idd niet gezien, maar vermits ze zo snel gedaan was, vermoedde ik dat het vlot was gedaan. Niet dus.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *