De maximummer kruipt langzaam maar zeker naar een ontknoping. Nog vier spelers bleven tot nu toe foutloos tijdens het clubkampioenschap. In reeks 2 weet Patrik van geen ophouden, hij rijfde nu al 6 punten op 6 bij elkaar. Achter hem rukt echter ook Lucas op, met 4/4. Een confrontatie is (uiteraard) onvermijdelijk. Een ander duo met 100% van de punten vinden we terug in reeks 5A: Philip stoomde intussen door naar 5/5, op de hielen gezet door Lars met 4/4. Ook die twee zullen het vroeg of laat onder elkaar moeten uitvechten. Zijn in die reeksen meteen ook al de titelkandidaten gekend? Daar valt uiteraard niet naast te kijken. Vooral Patrik zet steeds duidelijk zijn titelambities in de verf in reeks 2, maar in reeks 5A staat Arno aan kop met 6/7, daar moeten de maximummers nog overheen geraken. In de andere reeksen zien we nog geen echt duidelijke afscheiding. Sommige koplopers hebben wel veel punten, maar ze hebben ook meer partijen gespeeld. Dat betekent dus kijken naar verliespunten, en dan is er maar één conclusie: het is een boeiend kampioenschap.

Een reactie op “De maximummer: nog vier!”
  1. Heb gisteren de partij een beetje gevolgd van Ronny en Patrik ik denk dat Patrik een zeer sterke partij speelde! De zetten die wit moest vinden van de computer waren zeer moeilijk te vinden vooral omdat het ook enige zetten waren anders gaat wit ten onder …

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *