Het zomertoernooi is voorbij halverwege, stilaan tijd dus om ons op te beginnen warmen voor het komen clubkampioenschap (start op 9 september). Ben je nog niet ingeschreven? Dat kan nog tot 15 augustus via de link in de rechtermarge. De reeksindelingen en paringen zullen tijdens de blitz van 2 september worden gepubliceerd.

14 reactie op “Deelname clubkampioenschap”
 1. On-line inschrijven en deelnemerslijst zien, mooi zo.
  Kan de deelnemerslijst evt ook ELO vermelden,
  en desgewenst daarop gesorteerd worden?

 2. Doe maar, maar wel rustig aan. Uw vakantie effect kan best nog een tijd meegaan…

 3. Hoeft echt niet Pascal, laat maar. Niet toegeven aan die omhooggevallen elokwallen. Ik wil nog een paar weken rustig over de wereld lopen en niet weten dat ik hoogstwaarschijnlijk naar 3e afdeling verwezen word.

 4. ’t wordt tijd dat die gedragscode terug verschijnt.

  PS: bij tanend geheugen is daalangst terecht.

 5. Professor Karadzic, Luc, is het daarmee niet eens. Daalangst heeft volgens hem vooral met aanstaande moeders te maken, maar ze herinneren zich meestal nog verdraaid goed wie de vader is.

 6. @CD:
  Moet ik u nu feliciteren? of mij zorgen maken over uw verwarde toestand?
  Hopelijk verdwijnt het na de huidige “hittegolf”…

 7. Op, je pseudoniem bewijst knal (knal, niet kwal) het tegendeel.

  (Dit in afwijking van mijn stelregel nooit ten gronde te reageren op pseudoniemen, het is te gemakkelijk je eender wat ongelimiteerd te kunnen veroorloven achter een goedkoop Mozart maskertje. Een zeldzaam schot voor de boeg aan dergelijke lieden af en toe moet nog net wel kunnen)

 8. @LP: de deelnemerslijst voor het CK staat nu gesorteerd op elo. Let wel: dit komt niet overeen met de reeksindeling, omdat de winnaars van vorig seizoen een reeks stijgen, en ook omdat ik nog van verschillende mensen een inschrijving verwacht.

 9. @LP: foutje dat bericht verloren gaat na ingave foute som is opgelost.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *