Het was weer aanschuiven om een vrij plaatsje te vinden in de speelzaal, maar eens iedereen gezeten, vielen er weer enkele markante partijen te aanschouwen. In de eerste reeks van het clubkampioenschap verloor Pascal voor de eerste keer dit toernooi van Stijn, dankzij een prima voorbereiding. Met een winnend kwaliteitsoffer stak Stijn het punt op zak. Ook medetitelkandidaat Ricky moest zijn meerdere erkennen in de 2 vrijpionnen die Guy op bord had getoverd. De beste zaak deed ongetwijfeld Frank S, die vrij eenvoudig Roger naar huis speelde._LEESMEER_
In de tweede afdeling triomfeerde Nikolaas tegen Wim, en loopt daarmee weer even uit op Jan V. De rest moet de aansluiting met de kop definitief lossen.
In reeks 3 vergroot Richard zijn voorsprong terug tot een punt. In een moeilijke partij versloeg hij Paul H, terwijl achtervolgers Quinten en Gert het punt deelden.
De vierde reeks is ongetwijfeld de spannendste. Leider Peter verloor van Oleg en Paul B won van Karel, en daardoor is er een viertal dat schouder aan schouder de laatste rechte lijn in fietst: Peter, Oleg, Paul B en Richard B zullen moeten knokken tot het einde.
In vijfde reeks komt er stilaan duidelijkheid. Dries blijft meedogenloos voortstomen (winst tegen Geert), terwijl de achtervolgers moeten afhaken. Nu was het Ghislain die moet lossen na verlies tegen Marc.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *