Dries wordt getipt als de absolute favoriet om reeks 4 te winnen. Op zich is dit vreemd want Dries komt net van reeks 5 én zit bij de lagere elo’s in de reeks. Maar een blik op de tussenstand toont dat dit misschien helemaal niet zo gek is. Afwachten…_LEESMEER_

Nieuwe week, dus nieuwe poll. De laatste in de reeks: ‘Wie wint reeks 5?’ 11 kandidaten waarvan 4 nieuwkomers en enkele vaste waarden. Wie wint? Stemmen kan in de rechtermarge!

4 reactie op “Dries is favoriet”
  1. Krijgen wij, die juist gestemd hebben, hiervoor na de kompetitie een prijs ?

  2. dat ligt een beetje moeilijk, want (a) het was niet voorzien in het reglement, (b) de financiele situatie is recent een beetje achteruit gegaan, en (c) de poll is zogezegd anoniem. Maar voor wie kan bewijzen dat hij exact vijfmaal gestemd en vijfmaal juist gestemd heeft kunnen we eventueel wel iets bedenken; wat juist, daar kan een volgende poll over gaan.

  3. Ik,heb met Dries dinsdag een aantal blitz partijen gespeeld en ik moet zeggen dat hij een ernome indruk op mijn maakte ik denk dat hij heel vlot naar reeks 3 gaat !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *