Zoals iedereen weet, start in januari de Zilveren Toren-competitie. Tijdens de thuismatchen die op dinsdag worden gespeeld, kan het zijn dat sommige spelers overlappingen hebben met een te spelen partij in het clubkampioenschap.
Wie in zo’n geval is, kan dit best laten weten aan de CK-toernooileider. De partij wordt dan zonder strafpunten verplaatst naar een vrije dag.

8 reactie op “Dubbele boekingen?”
 1. Van ploegen 2 en 3 zijn de opstellingen al verdeeld. Merk op dat ploeg 2 ook een verplaatsing heeft op een dinsdag (15 januari). De opstelling van ploeg 1 zal rondgemaild worden zodra deze volledig is. In de kalender hiernaast is alvast te zien wanneer er thuismatchen gepland zijn.

 2. Kalender wijziging: de Liga heeft besloten om de kalender van de ZT nog te wijzigen. Gelieve te noteren: de gemeenschappelijke slotronde gaat door in Brasschaat op 29 maart, niet op 22 maart zoals eerder gezegd.

 3. @Tobias
  Het is nu toch al een paar jaar dat wij, in uitvoering van een beslissing van de algemene vergadering, met de liga opteren om een gemeenschappelijke openings- en slotronde te houden…
  Misschien is dit een beetje ongelukkig gecommuniceerd, maar echt nieuw is dit gegeven niet…

 4. @Bart Dat er een gemeenschappelijke ronde zou zijn was al langer bekend, het is de datum ervan die gewijzigd is. Er was namelijk eerst gezegd dat de laatst ronde op 22 maart zou zijn.

 5. @Tobias jaja, maar dat er een gemeenschappelijke ronde was .. dat wist je toch ???

 6. @Tobias maar we hebben al wel jaren een gemeenschappelijke eindronde hé

 7. Ja, natuurlijk. Is daar ergens onduidelijkheid over geweest? In de kalender voor dit jaar stond toch altijd al een gemeenschappelijke ronde, niet? Ik heb de datum daarvan gewijzigd naar 29/3 en kan niet meer zien of het voordien juist was, maar ik dacht van wel.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *