De eerste speeldag van de Skotto zit er op. 14 (!) Skoggers deden een gokje op de partijen. Onze voorzitter blijkt zijn pappenheimers het beste te kennen en leidt met 7.68 punten. Al moeten we er wel aan toevoegen dat dat vooral komt door de winst van Frank tegen Ghislain die Jan 13 punten opbracht.
Een andere Jan staat tweede met 6.37 punten. Hij dankt zijn punten aan het feit dat hij de uitslag van maar liefst 7 van de 9 partijen correct inschatte. Derde in stand is Gert.
Gokken naar de partijen van volgende week kan nu al!

5 reactie op “Jan leidt in Skotto”
  1. Feedback is trouwens steeds welkom. Zie je nog mogelijke verbeteringen? Laat het me zeker weten.

  2. De voorzitter is wel in het voordeel wegens niet geringe voorkennis hè. Kent het reilen en het zeilen perfect in de club, kan beetje in onze hoofden kijken, kent onze gevoeligheden, volgt onze curves op de voet, houdt onze profielen bij. Om die reden zou ook de tornooileider niet mogen kunnenmeedoen. Beschikt eveneens over ‘gevoelige’ informatie:-)

  3. @gert: onze club is zelfs zo corrupt dat de toernooileider zelf meespeelt in het clubkampioenschap 🙂

  4. SKOTTO zelf resorteert ook een uitslageffect denk ik. En : enkele mensen die zeer slecht genoteerd stonden stelden hun partij uit. Met bad vibes in de lucht zou ik ook uitstellen om parapsychologische redenen 🙂
    Ik maak van deze SKOTTO het hoofddoel van het seizoen ; alleen moet ik vermijden om mijn goks in licht aangeschoten toestand op dinsdagnacht te placeren.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *