Na het debacle van vorige ronde (al onze ploegen verloren) scheen er vorige zondag toch weer wat licht in de duisternis. Een nochtans niet in zijn typeopstelling spelend SKOG2 haalde zijn eerste matchpunt binnen dankzij een gelijkspel. SKOG 4 won ook voor het eerst (en overtuigend), maar onze drie andere ploegen verloren opnieuw, zij het tegen forse tegenstand. In de rangschikking zitten al onze ploegen momenteel ergens in de tweede helft van de tabellen, maar het is duidelijk: er is beterschap op komst.

6 reactie op “Eerste punten voor SKOG2”
 1. Ik wou me na de partij verontschuldigen voor het verlies. Heel de tijd beter staan om op het laatste moment een risico teveel te nemen en toch te verliezen is een beetje zoals de finale van Goffin tegen Dimitrov. Je druipt af teleurgesteld in die laatste 15 minuten van je spel.

  Nadien merk je dat hij 2000 elo had. Het verklaart waarom hij zo goed verdedigde. Maar ik zag ook gewoon de zetten niet. Het offer dat ik deed op het einde was een wanhoopspoging maar wel één waarvan ik dacht dat hij niets had. Er wa

 2. (te vroeg gesubmit)

  Er waren een 2-tal denkfouten op het einde bij mij. Kunnen consolideren is iets wat ik niet goed kan. Ik bleef relatief kalm en ben niet ontevreden over hoe ik speelde maar in alle eerlijkheid: met wat meer schaakoefening had ik dat eenvoudig afgemaakt. Nogmaals sorry voor het verloren punt.

 3. Beste Quinten dat is ons allemaal al overkomen ;-).

  Voor zij die Quintens partij niet hebben kunnen zien: een 1.b3 opening gecombineerd met een vroege lancering van de pionnen aan de koningszijde met een heel duidelijke boodschap: Verdedig maar want ik kom af! Het zag er allemaal heel leuk uit.
  Het stukoffer op het einde was inderdaad echter veel te optimistisch :-).

  In ieder geval geen excuses nodig; verliezen van een +2000 is zeker geen schande…

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *