Guy versus Gary

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

okt 14, 2009 229 views

Het is u waarschijnlijk ontgaan, maar Gary Kasparov was gisteren weer in het land, in Lint, om er een simultaan te geven tegen 6 jeugdschakers, een resem ‘schakers’ uit de bedrijfswereld en enkele uit de de politiek. En kijk, tussen deze bende vinden we toch wel een Skogger zeker. We weten de officiële uitslag nog niet van Guy’s partij maar hebben wel zo’n vermoeden…

Een reactie op “Guy versus Gary”
  1. Guy verloor, als voorlaatste van het hele lot. Zoals gewoonlijk had Kasparov met 98% van de deelnemers geen moeite, het niveau was vaak abominabel. Sommige jeugdspelers deden hun best en Chris Lanckriet haalde zelfs een remise-eindspel, maar daarin maakte hij een verkeerde keuze en verloor alsnog. Kaspie toonde zich nadien wel erg sympatico door volop in het publiek handtekeningen uit te delen. Nigel Short was er ook weer. Hij heeft Gary openlijk gevraagd een hoger niveau van spelers te accepteren in deze simultaan. We kijken ernaar uit.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *