Ook poule B levert een ongedeelde winnaar op: Herman had voldoende aan remise tegen Mart om een half puntje voor hem te eindigen. Op één partij in poule A na is het toernooi afgelopen. Het smaakt naar meer, deze 4TT-formule. Binnenkort meer daarover!

4 reactie op “Herman wint poule B in 4TT”
  1. Tja die partij tegen herman is ongelukkig verloren op tijd. Een paar keer geprobeerd in te loggen op lichess voor ik vertrok op verlof via mijn mobiel. Lukte niet en nadien niet meer op tijd aan gedacht uiteraard. Sorry voor het stomme einde!

  2. Ik had tegen JdG dezelfde farce, in het begin van het tornooi al. Tijdsoverschrijding op zet 14 of zo iets, in een licht betere stelling. Net dat halfje extra dat Gert tot winnaar van de poule maakte en mij op de 2e plaats hield. Je zou zeggen, correspondentie tijd genoeg, maar let op : in een 3d systeem blijven er na 1 zet nog slechts 2d59′ over !
    In mijn corr partijen speel ik als ik kan, steeds partijen van 5 of 7 dagen per zet, maar ik speel er dan ook 13à16 verschillende partijen mee. Soms moet ik “vakantie” nemen om niet hopeloos in tijdnood te geraken. Als je dat vergeet, en gaat door je vlag, dat is echt balen.

  3. Zullen we maar besluiten met te zeggen dat Herman een boerejaar had ? gg

  4. @ Quinten. Pech, inderdaad, want ongeacht het kleine materiële verschil was de partij echt nog wel “bezig”. Misschien kunnen we ze bij gelegenheid ooit nog afwerken?

    @ Carlo: ik spreek je niet tegen, maar ik heb zo’n klein vermoeden dat dat jaar ongeveer om zal zijn. In het nieuwe CK liggen de kletsen al te wachten …

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *