In een bloedstollende eindfase van de open reeks moest Nils uiteindelijk het onderspit delven tegen Tonoli. Nils eindigt daarmee toch nog zeer mooi vierde._LEESMEER_ Ook de andere Skoggers deden het niet zo fantastisch deze laatste ronde. Enkel Andrej kon punten halen, dankzij een forfait, en eindigt daarmee toch knap met 5,5 punten. Lino draaide het ganse toernooi ronde de 50% en eindigt op 4 punten. Patrick en Jeroen hebben hun desastreuse start toch nog enigszins kunnen goedmaken en eindigen op resp. 3 en 4 punten.
Voor de volledigheid de eindstand van de Skoggers:
4. Nils 7/9
43. Andrej 5,5/9
97. Lino 4/9
115. Jeroen 4/9
138. Patrick 3/9

In de gesloten reeks was het armoe troef. In de laatse 2 ronden werden op borden 1 en 2 in totaal 29 zetten gespeeld. Jammer dat de ’toppers’ na ronde 7 dus al berustten in hun eindpositie en kort remise schuiven… Dgebuadze is dus Belgisch kampioen.

2 reactie op “Het heeft niet mogen zijn…”
  1. Nils kreeg zelfs steun in Namen van supporters! Onze penningmeester staat er bij als Nils de fatale fout maakt in tijdnood. Betrapt Carlo!

  2. Andrej Kurliuk heeft nog een gedeeld ratingprijsje van 4E gewonnen, dat ik uit Namen voor hem heb meegebracht. Hij was al vertrokken. Als je me volgende keer ziet, Andrej, vraag ze me of ik vergeet het nog. Carlo.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *