Om 14u zetelden drie jonge Turnhoutse tieners en hun begeleider zich tegenover ons. Bart (1) schoof een korte remise toen hij zag dat Pascal (4) beide paarden in de stelling van de opponent plaatste. Het leidde tot damewinst en even later mat. Zo was het al snel 0,5-1,5. Maar Dries (2) en Nikolaas (3) kregen beiden geen evidente partij voorgeschoteld. Uiteindelijk wonnen beiden maar wees maar zeker dat we dit jonge trio nog gaan horen. 0,5-3,5 en dus weer een tevreden ploegkapitein!

6 reactie op “IC Turnhout 3 – SKOG 2”
  1. Update: Concurrent Midden-Limburg liet vandaag een punt liggen, waardoor we een tweede punt uitlopen in de stand. Tijdens de volgende ronde spelen we de onderlinge topper.

  2. Mooi! Nu nog een die topper naar jullie hand zetten en de promotie wenkt onweerstaanbaar.

  3. “… nog een die topper …: Lees: “… nog even die topper …”

  4. SKOG 2 staat ook vijf bordpunten voor op Midden-Limburg 2. Dus zelfs een 4-0 volstaat voor hen niet om voorbij de SKOG te geraken.

  5. Midden-Limburg speelde gelijk omdat ze op het laatste bord verloren van oud-Oude God Jef De Meyer. Onze vijfde man komt ons te hulp!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *