Van 30 juni tot 8 juli vindt in hartje Antwerpen (Oude Beurs 30-32) een heus IM-toernooi plaats. 9 sterke Vlaamse en Nederlandse spelers krijgen de kans een norm te scoren. Onder hen ons ex-lid Arben Dardha. Een open toernooi is er niet, maar je kan altijd een kijkje gaan nemen, de partijen starten telkens om 14 uur. Mogelijk begint hiermee een traditie die moet uitmonden in een grootmeestertoernooi. Sinds het verdwijnen van het Lost Boys toernooi missen we dat in Antwerpen inderdaad wel. Het initiatief komt van Rokade Westerlo en het bedrijf Inventi.

9 reactie op “IM-toernooi in Antwerpen”
  1. Ik wil wel eens gaan kijken ter plekke, maar Dirk De Ridder en Sylvin De Vet zijn daar aanwezige scheidsrechters. Moeten wij als Skogger dan maar beter geen bodyguards meenemen ? Of Bianca gijzelen, totdat die 80 euro is terugbetaald ! (dat wil ik zelfs voor minder euro’s doen !)

  2. Carlo, als ge belooft van u te gedragen, wil ik tegen een milde vergoeding (1 pintje)wel fungeren als bodyguard .

  3. Juist,juist, Sylvain en Dirk zijn daar SAMEN : dan kunnen ze de examens verbeteren!!!! ALLEN DAARHEEN

  4. Ik moet duidelijk eens horen of Sylvain en Dirk mij meer bieden als bodyguard.

  5. Wat het dralen met de examenuitslagen betreft moeten jullie bij Dirk de Ridder zijn, Sylvin was gewoon tweede verbeteraar en Dirk komt die pas nu ( of misschien juist nu door jullie geschamp ? )ophalen.

  6. Sylvin valt volgens onze informatie inderdaad niets te verwijten. Wat de rest betreft, ik hoop dat het niet enkel door ons ‘geschamp’ is dat er nu iets gebeurt, anders is de bodem onder het schaakbeleid wel weggevallen…

  7. Uitslag cursus wedstrijdleider is intussen bekend.
    Proficiat aan de geslaagden & “welcome to the club”!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *