SKOG 3 heeft zondag gedaan wat het moest doen: winnen tegen de hekkensluiter. Met drie punten voorsprong op de voorlaatste en vijf op de laatste in de stand is het behoud zo goed als verzekerd. SKOG 4, dat het seizoen slecht startte, won alweer en is nu al naar de vijfde plaats doorgeschoven. SKOG 2 verloor echter opnieuw en staat nu gedeeld laatste, met een zwaarder programma dan de concurrentie. Tenzij er een mirakel gebeurt, zullen we volgend seizoen een ploeg minder tellen in vierde afdeling. SKOG 1 speelde gelijk in Leuven en blijft comfortabel vijfde. SKOG 5 en 6 verloren. Nog te vermelden: op bord 6 van SKOG 1 speelde voor de gelegenheid onze kersverse jeugdkampioen Jonas mee. Hoewel hij verloor, was iedereen het erover eens dat hij een prima partij speelde en zelfs de winst miste. Ongetwijfeld een goede ervaring om eens mee te doen met de ‘grote jongens’.

2 reactie op “Interclub: SKOG 3 doet een goede zaak voor het behoud”
  1. Ik heb mijn partij van zondag op de site geplaatst om na te spelen. Niet vanwege de partij zelf, maar omdat er in de stelling een prachtig zetje zat, dat je maar zelden kan spelen. Link naar partijen (inloggen!). Met twee torens achter deed het mijn partij kantelen van -8.00 naar remise…

  2. Pascal is duidelijk zijn kwaliteiten als Houdini nog niet verleerd! Prachtige partij trouwens.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *