Kersttoernooi Deurne

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

nov 27, 2012 331 views
9 reactie op “Kersttoernooi Deurne”
 1. Een halve ploeg hebben we al : Heidi, Lino en ik. Wie doet nog mee ? Misschien is er genoeg belangstelling voor twee zestallen ?

 2. Als ik mag, speel ik ook wel mee. Maar dan moet Lino beloven dat hij zeker meespeelt tegen KASK in de IC !

 3. beloofd Jan 🙂
  ken je trouwens het gedichtje van Donner over dat mooie lieve kleine loslopende dingetje op a5?

 4. Ken ik niet,Lino.Wel weet ik dat Donner ooit moest spelen met levende stukken.Donner speelde met wit, en zat bij het bord naast het veld A4. Donner speelde zo snel mogelijk c2-c4, gevolgd daar Dd1-a4. Hij begroette de dame zeer hoofs, en liet haar de ganse partij naast hem staan.Ze was ook een mooi lief klein dingetje, maar loslopen mocht ze niet!!!

 5. Mooi klein ding, randpion ben je, niet meer dan één veldje mag je bestrijken. Je bent zo klein, bijna niets en je hebt de hele partij daar op je plaatsje gestaan, maar al die tijd was mijn hoop op jou gebouwd en al mijn angstig hunkeren was voor jou. Ik zag je wel, zoals je daar stond, kleine bengel. De mensen dachten natuurlijk dat het om de pion op d5 ging, hij trok hun aandacht, ja ze keken allemaal naar hem, maar jij en ik wisten het wel, het ging om jou, om jou en jou alleen.
  Je hebt gewacht, stouterd, je hebt je niet opgedrongen, want je wist dat ik al die tijd alleen maar aan jou dacht en dat je niets hoefde te doen, want dat ik vanzelf wel bij je zou komen. Kleine randpion, je bent nu vrij. Ga je gang, op a8 wacht jou en mij de onuitsprekelijke heerlijkheid. Heb mijn dank, lief klein ding. Ik heb je lief,

  je Koning

 6. nu rest alleen nog de vraag wie het 6e lieflijke pionnetje voor het kersttornooi zal wezen?

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *