Zelden moesten er in de laatste ronde van het clubkampioenschap nog zoveel beslissingen vallen. Een overzicht.

Stijn flirtte lang met het remisespook, toen een eindspel opdook van 6 tegen 4 pionnen, met ongelijke lopers. Frank leek het te kunnen houden, maar Stijn zocht en vond uiteindelijk een moeilijke weg naar winst. Daarmee blijft Stijn zijn eindspurt verderzetten terwijl Frank zijn titelambities mag opbergen. Als Stijn volgende week kan winnen, zal het van de overblijvende 2 partijen afhangen wie het meeste SBB-punten haalt, Stijn of Pascal._LEESMEER_

Ook in tweede reeks blijft het spannend tot de laatste minuut. Jan V kon het toreneindspel tegen Tobias niet afwerken, en komt in de stand daardoor naast Nikolaas aan de leiding. En de paringstabel is ons gunstig gezind, wat volgende week staat de onderlinge confrontatie op het spel, met als inzet een plaatsje in reeks 1 volgend seizoen. Bij remise wordt het ook hier SBB-puntjes tellen.

In reeks 4 is Richard B aan een sterke opmars bezig. Na winst gisterenavond tegen Karel komt hij voor de eerste keer dit seizoen aan de kop. Zowel hij, als Paul en Oleg maken nog kans op de titel.

In reeksen 3 en 5 zijn de winnaars al bekend, maar we vermelden toch de topmatch aan de onderkant van het klassement, waar Heidi aan het langste eind trok.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *