Moretus-SKOG: 8,5-11,5

Avatar foto

DoorJan T'Sas

nov 20, 2023 416 views

De vierde ronde van de Interclubcompetitie stond in het licht van een derby: vijf van onze zeven teams mochten het opnemen tegen een ploeg van Moretus Hoboken. Dat draaide goed uit, want in totaal werd het 8,5-11,5 in ons voordeel. SKOG 3 en 6 wonnen hun match, SKOG 2, 5 en 7 speelden gelijk, niemand verloor. Een positief bilan dus. Dat positieve bilan werd nog versterkt door een onverhoopte zege van SKOG 1 bij NLS 1 in Lommel, dat op vier van de zes borden nochtans meer ELO-punten kon voorleggen. De enige verliezer van de dag was SKOG 4 dat het met het kleinste verschil moest afleggen tegen Leuven Centraal.

In de rangschikking staat SKOG 1 alleen tweede in zijn reeks, in de derde afdeling. In de vierde afdeling staat SKOG 2 negende en SKOG 3 achtste. We wisten vooraf dat beide ploegen in vierde het niet gemakkelijk zouden hebben, maar we zijn in het verleden al slechter aan de competitie begonnen. In vijfde ten slotte, staat SKOG 4 zesde. SKOG 5 en 6 staan allebei vierde en SKOG 7 tiende. Voor de kerst volgt er nog één ronde. Algemene conclusie: goed bezig!

2 reactie op “Moretus-SKOG: 8,5-11,5”
  1. heel erg bescheiden ‘vergeet’ de voorzitter zijn winst te vermelden tegen een ‘veeeel’ hogere elo! Zonder meer dé prestatie van het weekend…..

  2. Da’s inderdaad straf, tegen een 2245 met zwart dan nog. Opvallend is ook hoe goed zwart scoorde op álle borden in de partij van de 1ste ploeg tegen Lommel…

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *