Dat is de titel van een nieuw boek, geschreven door schaakjournalist Gert Devreese. Hij heeft de afgelopen 25 jaar zowat alle toppers uit het circuit diepgaand geïnterviewd: Karpov, Kasparov, Carlsen, Polgar, Kramnik, Anand… De beste van die interviews heeft hij gebundeld in dit boek. Op woensdag 17 mei geeft hij hierover bij de collega’s van ChessLooks in Lier een lezing. Plaats en tijdstip: Antwerpsesteenweg 97, 20 uur. Na de presentatie (een klein uurtje) zal er een vragenhalfuurtje zijn, waarna er de mogelijkheid is om het boek te kopen en te laten signeren. Vooraf inschrijven is verplicht via een mail naar Patrick Verrijssen van ChessLooks.

Update: wegens gebrek aan belangstelling heeft ChessLooks beslist de lezing van 17 mei af te gelasten.

Niet iedereen kan zich op een woensdagavond vrijmaken. Wij overwegen daarom om Gert Devreese voor zijn lezing ook uit te nodigen in onze club, bv. eind juni. Als er voldoende interesse is, laat het ons weten!

2 reactie op “My Most Memorable Chess Interviews – afgelast”

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *