De nachtklok die vanaf vandaag geldt in ons land noopt onze club tot een aanpassing van de Corona-maatregelen die van toepassing zijn op onze clubavond. Om er zeker van te zijn dat alle partijen om 23u zijn afgelopen en zo iedereen de kans heeft tijdig thuis te geraken, zal het speeltempo worden aangepast naar 90' KO. Dus zonder increment.. Dit geldt zowel voor het clubkampioenschap als het laddertoernooi en tot als de nachtklok vervalt.

Wie niet wenst te spelen met dit ingekorte tempo, kan zijn partijen uitstellen zonder gebruik te moeten maken van een uitsteljoker.

De 10 spelers die morgenavond een CK-partij hebben gepland staan, wordt gevraagd asap een bericht te sturen naar toernooileider Pascal waarin je aangeeft of je de partij wil uitstellen of niet. Laat zeker iets weten, want anders wordt de partij automatisch uitgesteld naar een latere datum.

Voor de rest blijven we op veilige afstand van elkaar schaken met mondmaskers en schermen, blijven we verluchten en blijven we ontsmetten.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *