Het is absoluut niet vanzelfsprekend dat een schaker een algemene sporttrofee wint, zeker als de concurrentie komt van de populaire bewegingssporten, zoals voetbal, tennis en zwemmen. Toch was de Mortselse jury unaniem: de Junior Sporttrofee voor beste jeugdsporter van de stad gaat naar Nils Nijs. Nils greep al eens naast de trofee, maar dankt hem ditmaal aan zijn Belgische titel bij de Jeugd en aan zijn IM-norm in het toernooi van La Fere, allemaal in 2008. Ook het aanwezig publiek had daar veel waardering voor. Mooi!

7 reactie op “Nils wint Sporttrofee Mortsel”
  1. De vorige Skogger die deze trofee won was, als ik me niet vergis,
    Gerard Heynen 🙂

  2. Ik ga proberen in dit bericht het woord “erelid” niet te gebruiken.
    Oei, het is mislukt. En editeren kan ik hier niet…

  3. Een dikke proficiat,Nils!! Dat is méér dan verdiend. Werner heeft gelijk dat Gérard deze al gewonnen heeft: hij zat toen zelf in de gemeenteraad bij de sportraad. Als ik me niet vergis was dat voor zijn opmerkelijke blitzresultaten !!!!!!!!!!!!!!! (dewelke heb ik nooit begrepen).

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *