OBOK in Schilde

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

mei 29, 2009 222 views

Zaterdag werd in Schilde het Belgisch Oploskampioenschap gespeeld. Als enige aanwezige Skogger eindigde Carlo laatste in de B-reeks. Dat oplossen, het blijft iets apart.
Ook aanwezig was ex-Skogger Peter Jansen (bij de Skoggers met enige anciëniteit zeker niet onbekend),_LEESMEER_ die uit de USA was overgekomen en 13e eindigde in het ijzersterke deelnemersveld. Of Peter nu speciaal was overgekomen om het OBOK te spelen, of dinsdag te bekerfinale te volgen, is ons niet bekend.

Winnaar werd trouwens Eddy Van Beers die zich ondertussen Grootmeester in het probleemschaak mag noemen.

Een reactie op “OBOK in Schilde”
  1. Ja, klopt. Ik wil daar wel iets over zeggen. Het was mijn eerste deelname ooit. Als Gameknotter los ik op de site regelmatig tweezetters op. Maar, tot mijn verrassing waren die van het OBOK wel ongelofelijk veel moeilijker ! LP had me nochtans verwittigd, maar ik wilde het natuurlijk toch eens zelf aan den volumineuzen lijve ondervinden. Twaalf maanden goed trainen, en volgend jaar nog eens proberen ? Misschien wel.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *