Deze week wordt het jaarlijkse open toernooi van Brasschaat gespeeld. Naar goede gewoonte zijn er opnieuw een aantal SKOG'ers aanwezig. Na vijf ronden is Daniel het beste bezig. Met vier punten staat hij momenteel op een gedeelde vierde plaats. Andere SKOG'ers zijn Patrik (momenteel 3 punten), Jan (met 2.5 ptn.), Maarten en Herman (met 2.0 ptn.), en Carlo en Jan die voorlopig 1.5 hebben. Bovenaan het klassement zijn er nog twee spelers met vijf op vijf: Belgisch kampioen Daniel Dardha, die een miniatuurtje won tegen IM Docx, en Stefan Colijn, die GM Dgebuadze versloeg. Zij spelen morgen een belangrijke onderlinge partij.

2 reactie op “Open Brasschaat”
  1. En morgen is het Herman tegen Maarten. Scherp op pen maar, Herman, ik heb enkele partijen van Maarten bekeken : een genot voor het schaak-oog.

  2. Ik zie de paringen net. Tja. Je hebt natuurlijk volledig gelijk, en als het mooi om zien is morgen, des te beter, ongeacht de afloop. Maar het is wat jammer dat spelers van dezelfde ploeg elkaar punten moeten proberen af te snoepen. Hoe dan ook, naar de partij zelf kijk ik wel uit. En uitkijken zal ik ook doen …

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *