Open Leuven van start

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

nov 13, 2009 322 views

Gisteren startte in Leuven het 21e Open Leuven. Met 7 partijen op 4 dagen en een tempo van 40z/2u+15KO zijn de spelers verzekerd van heel wat schaakplezier. In het deelnemersveld vinden we 3 Skoggers terug. Zowel Pascal, Frank S als Gert verloren echter in de openingsronde._LEESMEER_

Pascal kwam dankzij de versnelde Zwitserse paring uit tegen Lacrosse, maar ging kansloos onderuit. Frank leek lange tijd tegen de jonge Tonoli een beter eindspel te hebben, maar liet zich beshwindelen en verloor ook. Gert zal ongetwijfeld balen na zijn partij. Na al snel een stuk te winnen werd de stelling nodeloos complex. Gert ging op zijn beurt in de fout, maar bleef toch nog een kleine kwaliteit voor. De tweede zware fout was er echter teveel aan: SKOG vs rest: 0-3.

Vanmiddag mogen Gert en Pascal het onderling uitvechten, en Frank krijgt weer een 2000+ tegen.
De eerste 5 borden zijn steeds live te volgen via Schaakfabriek, maar of daar ooit een Skogger te zien zal zijn, is zeer twijfelachtig…

Een reactie op “Open Leuven van start”
  1. Bwa, na z’n gezondheidswandeling gisteren tegen mij en een zege tegen een Deen zit Pascal bijna aan de borden met de draadjes.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *