Oproep

Avatar foto

DoorJan T'Sas

dec 6, 2023 447 views

We krijgen geregeld de vraag van een school of vereniging om schaakinitiatie te geven. Soms gaat het om een halve dag, soms om een uurtje op een vast tijdstip, op meerdere dagen. Zo is er nu de vraag van de dienst Vrije Tijd Mortsel om op 12 maart (een gewone werkdag) een namiddag schaakles te geven aan senioren of de vraag van jeugdorganisatie Skills vzw die een lessenreeks vlak na de schooluren wil inplannen. Als bestuur kunnen we onmogelijk op al die vragen ingaan. Maar misschien zijn er leden die hier tijd/zin in hebben? Als dat zo is, geef een seintje. We stellen dan een lijst op en leggen dergelijke vragen dan telkens voor aan wie op die lijst staat. Nog dit: in de meeste gevallen staat hier een (bescheiden) vergoeding tegenover van de organisatie zelf.

4 reactie op “Oproep”
  1. Mijn uren variëren nogal maar af en toe is dit voor mij misschien wel mogelijk. Ik twijfel reeds enkele jaren om een opleiding leerkracht te gaan volgen. Een beetje praktijkervaring in combinatie met een onderwerp dat me boeit, kan dan al een eerste stap(je) zijn. Zet me maar op de lijst en dan zien we wel of ik beschikbaar ben. 12 maart ben ik beschikbaar van 13-15u.

  2. Ik heb daar zin in en maak daar ook graag tijd voor.
    Op meerdere dagen per week schaakles geven is ook voor mij geen probleem.
    Ik hoor nog van je.

  3. Hier mag je me zeker altijd voor contacteren. Mijn uren zullen variabel zijn, maar ga er wel in kunnen spelen.

  4. Aangezien ik zowel leerkracht als schaker ben is dit wel mijn ding. Maar ik ben momenteel ook overbevraagd.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *