Komende zondag zullen Vlaanderens jongste schakertjes massaal (meer dan 110!) afzakken naar Mortsel voor ons Stapjestoernooi. Jeugdleider Philip legt dezer dagen de laatste stukjes van de organisatorische puzzel.

We starten met de opbouw om 10u in ’t Parkse. Alle helpende handen om tafels, stoelen en borden klaar te zetten zijn nog meer dan welkom. Ook voor de afbraak rond 18u30 kunnen altijd hulp gebruiken. En wie graag medereeksleider wil zijn (tussen 13u en 17u), kan zich ook nog melden. Je wordt dan deel van een goed draaiend organisatieteam!

Heb je zin om zelf ook te schaken? Dat kan! Naast de drie stapjesreeksen is er een open reeks voor begeleiders, oudere jeugd en andere schakers. Het zou mooi zijn als we hier nog enkele volwassen Skoggers zien deelnemen.

Kan je nog komen helpen voor de opbouw, afbraak, reeksleider en/of wil je deelnemen in de Open reeks, geef dan hieronder even een reply. Het wordt sowieso een supergezellige zondag!

2 reactie op “Organisatie Stapjestoernooi zondag”
  1. Ik kom wel graag de open reeks meedoen op zondag.
    Ik help ook wel een handje mee met de afbraak dan als er nog volk nodig is 🙂

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *