Door de amper nog te houden spanning om de nieuwe vensters (komen ze of komen ze niet?) en de start van de Zilveren Toren competitie vergaten we bijna dat er ook voor het clubkampioenschap werd gespeeld. Het ging weliswaar slechts om enkele partijen, maar er zijn wel twee beslissingen gevallen! In Reeks 3 won Patrick zijn partij tegen Carlo waardoor hij in de stand niet meer kan worden bijgehaald. En in Reeks 4 verloor Tom van Ghislain, waardoor ook Alejandro een onoverbrugbare voorsprong heeft opgebouwd. Kortom, Patrick en Alejandro zijn de eerste kampioenen van het jaar. Proficiat!

3 reactie op “Patrick en Alejandro zijn kampioen!”
  1. Ho even! Als Wijnand al z’n partijen wint, kan hij nog een halfje voor Alejandro eindigen. Hij zal vreselijk uit zijn slof moeten schieten, maar het kàn nog. Wat Patrick zijn titel betreft, daar valt geen speld meer tussen te krijgen. Proficiat!

  2. Proficiat Patrick! En alvast proficiat Alejandro! 🙂
    Leuke sidenote: in reeks 4 is nu de strijd om de toch ook felbegeerde 2e plaats losgebarsten. Er zijn veel gegadigden voor.

  3. Patrick, proficiat! Ik denk een terechte winnaar van onze reeks 3. Als ik jouw score zie, heb je heel het kampioenschap door, met een hoge regelmaat, zeer solide schaak op het bord gebracht. Top gedaan.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *