Met 11 partijen op het programma was het een stevig gevulde inhaalronde van het clubkampioenschap. En opmerkelijk, alle partijen leverden een winnaar op. De grootste verrassing kwam ongetwijfeld uit reeks 1 waar Lino knap René versloeg. Nikolaas won vrij vlot van Guy en Wim versloeg in een spektakelmatch Ricky. Bovenaan blijft het spannend: Pascal wordt nu vergezeld van Nikolaas. René en Willem volgen op korte afstand._LEESMEER_

De drie puntenpakkers uit reeks 2 zijn Guy, Jonathan en Carlo. Laatsgenoemde neemt daardoor terug een punt voorsprong in zijn titelduel met Tobias.
Ghislain deed wat van hem verwacht werd als reeksleider: winnen. Co-leider Heidi verliep het minder goed: lange tijd probeerde ze het mindere eindspel nog te houden, maar Bart was onverbiddelijk en won. Ook  Mart, Gert en Richard wonnen een vol punt. Ghislain neemt een punt voorsprong op achtervolgers Bart en Heidi die weliswaar minder partijen hebben gespeeld.
In het laddertoernooi springt Bert over Daniël naar de eerste plaats, dankzij de overwinning tegen Rudi.
In de Skotto is een ruime kloof ontstaan tussen het drietal Wim, Pascal, Mart en de rest. Wordt één van deze drie de Skotto-kampioen 2014?
Het nieuwe jaar leverde alvast enkele leuke verrassingen op. Wie dacht dat er vorige week een record was gebroken met oud-Skogger Jacques Van Laer die na een afwezigheid van 20 jaar terug op de club opdook, mag alweer verrast zijn: na een afwezigheid van 30 jaar dook gisteren Guy Heynen op. Benieuwd wie er volgende week na 40 jaar opduikt…

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *