Het is ‘putteke’ winter en er moeten maar een paar partijen worden ingehaald. Dan verwacht je weinig volk natuurlijk. Niet bij SKOG! Velen profiteerden er immers van om een partijtje neventoernooi te spelen._LEESMEER_

In het clubkampioenschap was het uitkijken naar de topper tussen Ricky en Pascal. Pascal kwam met licht voordeel uit de opening maar modderde dan wat aan, en daar profiteerde Ricky optimaal van. Hij manoeuvreerde met zijn toren van a8-b8-b4 tot g4 en nam daarmee het initiatief volledig in handen. In de tijdnoodsfase ging Pascal 2x in de fout met telkens pionverlies tot gevolg. Het eindspel werd feilloos afgewerkt. Ricky leidt nu in het klassement met 1,5 punt voorsprong.
In de tweede partij won Alain met dank aan de klok van Patrik.

In de tweede afdeling werden 2 partijen ingehaald/vooruitgespeeld. Frank moet de leidersplaats lossen na remise tegen Oleg, want Richard overleefde Carlo’s aanval waarin Carlo 2 pionnen had geïnvesteerd. Richard aan kop!

In vijfde afdeling blijft het razend spannend. Ghislain versloeg Johan en komt daardoor mee op kop. Ook Bart won (van Luc) en moeit zich aan kop.

Het clubkampioenschap is hiermee officieel halverwege. Wie nog niet aan de helft van zijn partijen zit, wordt verzocht zijn partijen snel in te halen of, zoals gisterenavond 2 keer voorbeeldig werd toegepast, zijn partij vooraf te spelen. kwestie van forfaits te vermijden.

Een reactie op “Ricky wint topper inhaalronde”
  1. Wil even reageren op mijn partij tegen Patrik in de partij stond ik op zeker moment totaal dood maar Patrik rageerde fout en ik kwam eruit in de KO fase maakte het niet meer uit want daar stond ik gewoon een pion voor die ging promoveren !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *