Schaakbord te koop?

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jun 27, 2009 395 views

Dat Michael Jackson overleden is, heeft u al vernomen. Maar wist u dat er ook een verhaal aan vast hangt dat de schaakliefhebber kan interesseren?_LEESMEER_

In de tijd dat The King of Pop nog centen teveel had, kocht hij een schaakbord, rijkelijk voorzien van marmer en goud. Zoals bekend kwamen er enkele jaren later financieel minder leuke jaren voor hem aan. Om zijn schuldeisers te kunnen betalen zou hij een deel van de memorabilia van zijn Neverland openbaar verkopen. In april werd deze verkoop op het laatste nippertje echter afgeblazen. Eén van de opvallendste onderdelen van de verkoop was het bewuste schaakbord, geschat op zo’n slordige 6 miljoen dollar.
Vraag is nu natuurlijk wat er met deze memorabilia, en dus het schaakbord, gaat gebeuren?

Misschien volgt er toch nog een openbare verkoop? En dacht ik niet dat onze penningmeester gezegd had de club er financieel niet slecht voorstaat?

5 reactie op “Schaakbord te koop?”
  1. Ik heb een bod klaar voor Skog, van meer dan 6 miljoen oude italiaanse lire, misschien merken ze het niet.

  2. En dan nog iets, weet wel dat, na verwerving van dit bord, het uitsluitend de penningmeester zal zijn, die, om evidente veiligheidsredenen, aan dit bord zijn interclub- en CK partijen zal spelen. Neemt niet weg dat gij op bord 1 van Skog kunt meedoen, en de hele zondagnamiddag van verre kunt genieten !

  3. Carlo, wilt ge wel dat er zoveel volk naar uw partijen komt kijken ?

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *