De tiende Interclubronde was een belangrijke: zowel SKOG 1 als 3 moesten punten pakken om zeker te zijn van het behoud. Geen van beide teams slaagde daarin. Vooral voor SKOG 1 was het balen. Met een vertimmerde noodploeg en ondanks een laat forfait hielden we het sterkere Deurne 1 op 4-4, maar precies door dat ene forfait gingen de matchpunten wel naar Deurne. Onze eerste ploeg heeft nu nog enkel een mathematische waterkans op het behoud. SKOG 3 heeft het nog wel in handen. Een 2-2 tegen concurrent Schilde volstaat voor beide ploegen om zich te redden. SKOG 2 heeft dan weer nog alle kansen op een mooie podiumplaats. Ten slotte wonnen SKOG 5, 6 en 7 overtuigend hun match.

5 reactie op “SKOG 1 redt het (waarschijnlijk) niet”
  1. Als ik had geweten dat de eindstand zo close was geweest,zou ik mijn partij tegen Marcel Van Herck verder hebben uitgespeeld.Marcel van Herck dacht dat hij aanzienlijk minder stond,maar Fritz 9 geeft hem ongelijk;de computer geeft 0.58 in zijn voordeel in de stand,waarin remise werd overeengekomen.
    Belangrijk is wel te veronderstellen dat hij DACHT dat hij verloren stond…

  2. Weinig aan te doen, Patrik, het hing wel van meer factoren af. Je hebt wel een goed seizoen gespeeld in de IC. Volgend jaar promoveren we gewoon terug :-).

  3. Als ik de stand goed bekeken heb volstaat een 2-2 niet voor Oude God 3 om zeker te zijn van het behoud. Beide teams komen dan op 7 MP, maar Oude God heeft minder bordpunten. Veronderstel dat Brasschaat 5 wint van Lier komen zij op 8 MP. Dan mag Tessenderlo geen punt pakken tegen KASK of het gaat alsnog mis voor Oude God 3. Best is voluit voor de winst te spelen. 🙂

  4. Als ik de stand goed bekeken heb volstaat een 2-2 niet voor Oude God 3 om zeker te zijn van het behoud. Beide teams komen dan op 7 MP, maar Oude God heeft minder bordpunten. Veronderstel dat Brasschaat 5 wint van Lier komen zij op 8 MP. Dan mag Tessenderlo geen punt pakken tegen KASK of het gaat alsnog mis voor Oude God 3. Best is voluit voor de winst te spelen. 🙂

  5. Klopt. 2-2 volstaat alleen als ofwel Brasschaat niet wint ofwel Tessenderlo verliest.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *