De eerste ronde van de Interclub-competitie zit erop.
SKOG I moest optreden tegen Geel 1, een ijzersterke ploeg met gemiddelde 200 elopunten meer. SKOG I zette zich en verloor met slechts 4-2.
SKOG II (onze busje met de 4 Benidorm Chess Bastards die we veel zullen terugvinden in de Oostkantons) verloor met 3-1 ook tegen sterkere tegenstand.
Voor SKOG III telt hetzelfde commentaar als ploeg 1: een nipte nederlaag tegen een ijzersterke tegenstander.
SKOG IV, V en VI trokken ook naar Geel. SKOG IV verloor zwaar, SKOG V won mooi tegen een sterkere opponent en ook SKOG VI deed het prima!

SKOG 1 tot en met 4 verloren dus wel, maar gezien de sterke tegenstand tijdens deze eerste ronde, mogen we hoopvol naar de toekomst kijken.

4 reactie op “SKOG hoopvol uit de startblokken”
  1. Geachte heer webmaster,
    Na enige studie over uw in het verleden opgetreden geplogenheden, met name het karikaturaal bijkleuren van een artikel door het afbeelden van een meestal niet zo heel geslaagd grappig bedoeld tekeningetje of cartoon, vrees ik te moeten besluiten dat het wel eens zo zou kunnen zijn dat gij in uw bedorven karakter de hier betreffende afbeelding zou willen laten gelden als zijnde een symbool voor de 2e ploeg van ons aller dierbare skog. Weet, heer webmaster, dat wij ons hiervan dienen te distanciëren. U heeft zelf gelezen op welke manier Jef is omgegaan met zijn tegenstander, Jan V werkt zich nog de naad uit het lijf om de Belgische en internationale crisis te weren, en is van plan dat nog een flink aantal jaren te doen, Bart P is nog een jonge snaak, en ik zelf ben, hoewel inderdaad reeds 7 jaren thuis, nog altijd maar amper 67, fluks te been en nog altijd reisgierig. Geef toe dat wij, samen met jonge Rudi Luyten, moeilijk als een prostaatploeg of een doodskistploeg kunnen of mogen worden bestempeld, en wij vragen dan ook met zeer veel aandrang dat gij in uw goedertierenheid de optie zou willen overwegen om dit plaatje te vervangen door een zonbeschenen landschap of een mooie boerenmeid die met open décolleté verse melk uitschenkt in onze vier kannetjes. Dank u wel alvast bij voorbaat.

  2. Guy, toch niet echt een rustige opening die Pf3, ik hoor Nikolaas het al denken, maar mijn tegenstander noemde dit dus theorie : 1. Pf3 d5 2. b3 Lg4 3. Lb2 LxPf3 4. gxLf3

    Kreeg uiteindelijk de licht betere stelling met Lh3+b2,Pd2 f4-f5 doorstoot op een c6,d5,e6 structuur.

    Who knows the theory can post it 😉

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *